Grond- & Sloopwerken

Grondwerk

Hier zijn wij veelzijdig in, variërend van een uitbouw of tuin tot terreinverharding, grote bouwputten, grondverbetering, complete woningbouwprojecten of utiliteitsbouwprojecten.  Onze vakbekwame medewerkers maken hierbij gebruik van moderne machines met een zeer uitgebreid scala aan hulpstukken.

Bij diverse projecten verzorgen wij ook de aanleg van Vuilwater- en Hemelwaterafvoeren in PVC. Ook het aanbrengen van infiltratie-units en drainage systemen wordt door ons uitgevoerd.

Voor de laatste afwerking van het grondwerk verzorgen wij ook de bestrating. Dit kan variëren van een compleet parkeerterrein en/of bedrijfsterrein, tot de tegelpaden in woningbouwprojecten. Wij verzorgen dit samen met B. van den Hoek Wegenbouw.

Sloopwerk

Wij zijn gespecialiseerd in de totaalsloop van woningen, bedrijfshallen en boerderijen. Maar ook voor grotere projecten staan we klaar. Voor het verwijderen van asbesthoudende en andere milieugevaarlijke materialen werken wij samen met erkende en gecertificeerde onderaannemers. Zodra deze materialen verwijderd zijn, beginnen wij met de sloopwerkzaamheden.

In o.a. Vathorst zijn inmiddels vele gebouwen met de grond gelijk gemaakt door ons bedrijf. Waarna er verder gegaan kan worden met het grondwerk, wat wij ook verzorgen.